Älylaitteiden huollot ja korjaukset

Älypuhelin tai -tabletti tuo helpotusta arkeen, kun sähköposti- ja kalenteri kulkevat koko ajan taskussa. Tiliasetukset, asennettavat sovellukset ja laiteasetukset sallivat älypuhelimesta tai -tabletista tehtävän todella henkilökohtaisen ja omiin tarpeisiin sopivan. Kun puhelimen on saanut mieleisekseen, ei siitä halua luopua.

Joskus kuitenkin käy vahinko ja laitteesta rikkoutuu esim. näyttö. Näyttö on kuitenkin vaihdettavissa, samoin kuin moni muukin osa älylaitteesta.

Koska älylaitteet ovat henkilökohtaisia laitteita, myös uuden laitteen käyttöönotto voikin olla työläs prosessi – niinpä vanhankin laitteen korjaaminen on usein houkutteleva vaihtoehto!

Alta löydät hinnat yleisimmille älylaitehuolloille ja -töille (hinnat sis. alv24%):

Työ Hinta Kuvaus
Pienet osavaihdot 40-60 € Helposti toteutettavat osavaihdot, jotka eivät edellytä laitteen merkittävää purkamista.
Isot osavaihdot 60-100 € Hankalasti vaihdettavat osat, jotka edellyttävät laitteen merkittävää purkamista, esim. emolevyt ja näytöt.
Virusten ja haittaohjelmien poistot 20-80 € Virusten ja haittaohjelmien poistot (hinta suoraan verrannollinen siihen, miten ”syvälle pöpö on pesiytynyt”).
Yleishuolto 50 € Laitteen tarkistus, siivous ja mahdollisten päivitysten asennus
Tilimäärittelyt 30-50 € Sähköposti-, yms. tilien määrittäminen laitteeseen.
Tehdasasetusten palautus 50-80 € Alkuperäisten asetusten palautus laitteeseen (sis. kuvien ja yhteystietojen varmuuskopioinnin).
Korjausarvio vakuutusyhtiölle 50 € Korjausarvio vakuutusyhtiölle.

Palveluajat muuttuneet!

Liiketoimintamallin muutoksesta johtuen palvelemme arkisin klo 16.30 jälkeen ja lauantaisin klo 10-14.